Grondwerkzaamheden

Home > Grondwerkzaamheden

Duurzame oplossingen Flexibel inzetbaar Maatwerkoplossingen

Elk bouwproject start met grondwerkzaamheden. Als u iets wilt bouwen, moet uw grond eerst bewerkt worden. Schellekens Totaalprojecten uit Dongen helpt u met al uw grondwerkzaamheden. Wij beschikken over een groot machinepark, waardoor wij ook maatwerk in grondwerk aan kunnen bieden.

Bent u benieuwd naar al onze werkzaamheden?

Neem contact op

grondwerkzaamheden

Schellekens Totaalprojecten uit Dongen

Grondwerkzaamheden voor diverse projecten

Wij zijn gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de glastuinbouw en hoveniersector. Onze visie is dat elk project uniek is. Daarom bieden wij maatwerk in grondwerk aan, met werkzaamheden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Een stabiele en gelijke grond is één van de belangrijkste dingen voordat u aan de slag kunt met graafwerkprojecten en meer. U laat dat dus best uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf als wij. Bij Schellekens Totaalprojecten uit Dongen streven we bij grondwerkzaamheden altijd naar de hoogste kwaliteit, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan. We staan in nauw contact met onze klanten en geven deskundig advies over de mogelijkheden en aanpak. Het aanleggen van containervelden is één van onze voornaamste werkzaamheden. Dit is maatwerk, waarbij we uw wensen altijd in acht nemen. Vandaar hebben we ook de nodige kennis over landmeten, wat zeer belangrijk is in onze sector.

Neem nu contact met ons op

Neem snel contact met ons op om te informeren naar onze grondwerkzaamheden. Wij staan zowel paraat voor kleine particulieren als grote commerciële bouwprojecten. Wij zijn de partner die u nodig heeft voor al uw maatwerk in grondwerk. Achteraf kunt u ervoor kiezen om uw grond te verstevigen door betonplaten te leggen. Wij gaan voor uiterste precisie om de beste kwaliteit te leveren. Stuur een e-mail naar info@schellekens-Totaalprojecten.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina.