Betonplaten leggen

Home > Betonplaten leggen

Duurzame oplossingen Flexibel inzetbaar Maatwerkoplossingen

Betonplaten laten leggen is een handige manier om uw terrein te verharden. Beton is een duurzaam en sterk materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Betonplaten zijn dan ook bestand tegen zware belasting. Ze kunnen op vrijwel elke ondergrond worden geplaatst. Maak gebruik van de expertise van Schellekens Totaalprojecten uit Drongen.

Bent u benieuwd naar al onze werkzaamheden?

Neem contact op

Betonplaten leggen
Betonplaten leggen met een kraan

Betonplaten laten leggen door vakmensen

Het leggen van betonplaten kunt u het beste laten uitvoeren door een gespecialiseerd loonbedrijf als Schellekens Totaalprojecten. Wij beschikken over de juiste kennis en een breed machinepark om al uw werken efficiënt en snel uit te voeren. Onze betonplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zowel in de landbouwsector als in de industriesector. Door betonplaten te laten leggen, wordt de levensduur van uw terrein verlengd en de rijbodem verbeterd. Zo kunt u gemakkelijker te werk gaan.

Verstevig uw bodem

Al onze graafwerkprojecten worden zo uitgevoerd, dat u weinig last ervaart tijdens de werkzaamheden. Na het leggen van de betonplaten hoeft u hier weinig onderhoud aan te verrichten, waardoor het enkel maar voordelen met zich meebrengt. Neem dus snel contact met ons op als u geïnteresseerd bent! U kunt ons altijd bereiken op het nummer 013-5159310 of een bericht achterlaten via ons contactformulier.