Graafwerkprojecten

Home > Graafwerkprojecten

Duurzame oplossingen Flexibel inzetbaar Maatwerkoplossingen

Realiseer al uw graafwerkprojecten met de hulp van Schellekens Totaalprojecten uit Dongen. Dankzij onze jarenlange ervaring en een team van professionele vakmensen, hebben wij een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor alle soorten grond-, graaf- en bestratingswerken. Wij begeleiden u gedurende het hele project, van het maken van het plan tot de uitvoering ervan.

Bent u benieuwd naar al onze werkzaamheden?

Neem contact op

Graafwerkprojecten door Schellekens totaajprojecten
Schellekens Totaalprojecten uit Dongen

Zowel grote als kleine graafwerkprojecten

U kunt bij ons terecht voor kleine grondwerkzaamheden aan uw woning of tuin, maar ook voor grote bouwprojecten. Zo ondersteunen wij u ook bij graafwerkprojecten als het aanleggen van teeltvloeren. Wij voeren het gehele proces voor u uit van a tot z. Ons team beschikt over de nieuwste machines en wij scholen ons steeds bij over de nieuwste technieken. Zo garanderen wij u dat bijvoorbeeld uw voorzieningen voor aardbeienteelt voldoen aan de nodige eisen. Zo staan wij ook in voor glastuinbouw om uw kassen droog te houden. We werken nauw samen met onze klanten om hun ideeën zo goed mogelijk te realiseren.

Realiseer nu uw ideeën

Start uw graafwerkprojecten samen met Schellekens Totaalprojecten, uw specialist in grondverzet. Of u nu een zwembad in uw achtertuin wilt bouwen of een paardenbak wilt aanleggen voor uw boerderij, met onze jarenlange expertise is niets ons te veel. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 013-5159310 of laat een berichtje achter op de contactpagina.