Machinaal bestraten

Home > Machinaal bestraten

Machinaal bestraten; door middel van een speciale machine die een m² laag stenen (van tevoren in verband gebracht pakket) oppakt en weglegt. Deze wijze is zeer rendabel voor grote oppervlakten, maar ook voor bijvoorbeeld stoepjes van 1,50 m breed. Schellekens Totaalprojecten beschikt over een uitgebreid en modern machinepark om alle verhardings- en bestratingswerkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren.

Een terrein verharden kan op verschillende manieren, elk met z’n eigen voor- en nadelen. Onze jarenlange ervaring op dit gebied maakt dat u bij ons aan het juiste adres bent voor gedegen advies en realisatie van alle bestratingswerken.

Bestraten met klinkers of tegels is een alom bekende manier van verharden. De uitstraling is mooi en bestratingen kunnen overal toegepast worden. Klinkers en tegels zijn er in alle soorten en maten.
Voor de diverse bestratingswerkzaamheden beschikken wij over ervaren vakmensen en moderne machines.

Vanuit de arbo-wet is bepaald dat bijna alle bestratingswerken machinaal uitgevoerd moeten worden. Een belangrijke ontwikkeling voor de branche is het vervallen van de tilgewichten. Hiermee wordt de afweging voor al of niet mechanisch verwerken van elementen veel helderder. Aan de discussie ‘moeten we mechanisch bestraten of mag het handmatig’ is daarmee een einde gekomen. Ook de ‘1500 m2-eis’, is komen te vervallen, waardoor  bij kleinere oppervlakten die mechanisch kunnen worden aangelegd, dit ook daadwerkelijk op die manier gebeurt.

Ons bedrijf gaat hierin mee door zowel het profileren/ egaliseren van het zand alsook het leggen van de klinkers machinaal uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor het hele traject. Van ontwerp tot het uiteindelijk machinaal bestraten aan toe.

U kunt contact opnemen voor vragen of een geheel vrijblijvende offerte opvragen.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.