Aardbeistellingen

Home > Aardbeistellingen

Bij Schellekens Totaalprojecten in Dongen begrijpen we dat aardbeienstellingen een belangrijke rol spelen in de moderne glastuinbouw. In de aardbeienteelt wordt steeds meer gebruik gemaakt van stellingen. Deze stellingen zijn ontworpen om de teelt van aardbeien te optimaliseren door de planten op een ergonomische en efficiënte manier te positioneren. Hierbij worden teeltgoten op palen gemonteerd. Het plaatsen van de palen kunnen wij voor u verzorgen. Hiertoe beschikken wij over een palendrukker die twee rijen palen tegelijk plaatst. De tractor met palendrukker is voorzien van GPS/ total station met plaatsbepaling, zodat de palen precies op de juiste plek staan.

De voordelen van aardbeienstellingen in uw tuinbouwproject

Het inzetten van aardbeienstellingen brengt tal van voordelen met zich mee. Ten eerste verbeteren deze stellingen de luchtcirculatie rond de planten, wat leidt tot gezondere gewassen en een lagere kans op ziektes. Ook het egaliseren van het grondwerk is een belangrijk aspect in de uitvoering van succesvolle aardbeienteelt. Een goede uitvoering zorgt voor een stabiele basis waarop ze optimaal kunnen functioneren. Daarnaast faciliteren de stellingen een efficiëntere waterafvoer, wat overwatering voorkomt en de groeiomstandigheden verbetert. Het resultaat is een hogere opbrengst van kwalitatief betere aardbeien, wat zowel voor commerciële als particuliere telers van grote waarde is. Doordat wij als expert in glastuinbouw een volledig op total station/ GPS gestuurde palendrukker hebben kunnen wij snel en nauwkeurig de aardbeienstellingen plaatsen. Dit levert veel arbeidsbesparing op.

Neem contact met ons op

Wij bieden uitgebreide ondersteuning en advies aan over hoe aardbeienstellingen het beste kunnen worden ingezet in uw specifieke situatie. Of u nu een grote commerciële kwekerij heeft of een enthousiaste hobbyteler bent, wij helpen u graag bij uw graafwerkprojecten. Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Download-folder

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.