Gladheidbestrijding

LET OP UW AANSPRAKELIJKHEID!
Art 6:174
Sneeuwval en lage temperaturen vergroten de kans op val-en slippartijen voor de deur van uw bedrijf. Op grond van artikel 6:174 van het Burgerlijk Wetboek zijn de weg- en terreinbeheerders aansprakelijk voor een gevaar dat een weg of terrein oplevert. Bij schade tengevolge van verwijtbaar verzuim, kan de gedupeerde uw onderneming dus aansprakelijk stellen. Preventief bestrijden zal de kans op aansprakelijkheid voor schade tot een minimum beperken.

Bij ons kunt u terecht om uw bedrijfsterrein sneeuwvrij en bereikbaar te houden. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. Daarnaast is er de mogelijkheid dat wij voor u de weersvoorspellingen in de gaten houden en uw bedrijf sneeuwvrij maken vóórdat de werkdag begint.

Wij beschikken over sneeuwschuiven en zoutstrooiers om kleine en grote terreinen begaanbaar te houden. Door onze eigen zoutvoorraad zijn wij niet afhankelijk van derden.

Voor meer informatie kunt u ons 24/7 bereiken op 06-22208403

Ook kunt u bij ons terecht voor het handmatig sneeuwvrij maken van de oprit of stoep bij uw huis. Zakken strooizout à 25kg zijn los verkrijgbaar.